Filter by Categories
Watch Series
The Great Game
Daily Post
Steno Signals
Free sample
Emerging Markets
Video

Stillingsopslag

Kommerciel chef til start-up

Vi søger en energisk og selvstændig kommerciel chef til nyopstartet medie- og analysehus i København.

Om virksomheden

Steno Research er en nyopstartet virksomhed, der producerer analyseprodukter og content inden for finans og geopolitik. Til daglig skriver vi artikler, laver podcasts og lignende produkter til kunder over hele verden. Vi er 10 ansatte, hvoraf størstedelen er studenter, så vi er et ungt og dynamisk team.

Vi lægger stor vægt på vores komplette uafhængighed, der giver os mulighed for at skrive, sige og mene præcist hvad vi vil. Der er højt til loftet, men også en bramfri tone i vores udgivelser og content.

Om stillingen

Vi søger en kommerciel chef til at koordinere og eksekvere på vores B2B-salg. Konkret vil du skulle opdyrke og lukke salg på analyseprodukter på abonnementsvilkår, produktionsaftaler på podcast og lignende. Kunderne vil hovedsageligt være aktører i den finansielle verden, men kan også være offentlige myndigheder, private virksomheder m.v.

Du bliver virksomhedens første sælger, så der står ikke et hold klar til at understøtte dig og stillingen indebærer derfor at man er klar på at løfte alle dele af salgsprocessen lige fra opkald til kundemøder. På sigt ser vi stillingen udvikle sig til at være koordinator for et mindre team, hvis vi lykkes med salgsindsatsen.

Da stillingen er i en start-up-virksomhed vil grundlønnen ikke være i den høje ende, men til gengæld med væsentlig resultatbaseret upside – og begge dele er naturligvis til forhandling. På sigt kan stillingen også udvikle sig til at indeholde ejerandele i virksomheden.

Stillingen er fuld tid og søges besat hurtigst muligt.

Om dig

Du har erfaring med B2B-salg og viden om samt interesse for finanssektoren og geopolitik.

Du er selvstændig og selvledende med strategisk sans for forretningsudvikling.

Du er hverken bange for at gribe knoglen og ringe potentielle kunder op eller for at stå alene til et kundemøde.

Du har lyst til at tage del i en spændende start-up-rejse og til tider lægge fliserne mens vi går.

 

For yderligere information, kontakt partner Mikkel Rosenvold på tlf. 40 74 54 81 eller via [email protected]